Cjenik

Naš cjenik

.

Odabir boja za zidove:


Koliko god nam se činile nevažnima, boje su itekako bitne u našem životu. Radi boja se možemo osjećati dobro ili loše. Osim psihološkog učinka, također moramo paziti o kvaliteti boje te da li pristaje našem interijeru. Ukoliko ste se izgubili u moru paleta boja i informacija koje ste pročitali na internetu, slobodno nam se obratite, u ponudi nudimo uslugu odabira boja za zidove:

U samom prostoru – 500,00 kn 2sata.


Organizacija prostora/tlocrt


Vrlo bitna, ako ne i najbitnija stvar u uređenju interijera.

Dizajn interijera ne znači samo lijep i ugodan prostor, prvo bismo trebali napraviti po meni najbitniju stvar a to je tlocrt, tlocrt mora biti jasan, savršen i temeljit. Dobro organizirani prostor je početak za izradu kvalitetnog i funkcionalnog projekta . Tek nakon što dogovorimo i uskladimo tlocrtno rješenje, počinjemo s uređenjem.

  • Izrada tlocrta na temelju dobivenog tlocrta  već postojećeg stanja. Cijena obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega.
  • Dolazak na teren radi snimanja situacije dodatno se naplačuje.
  • Cijena ove usluge se kreira nakon dogovora s investitorom i ovisi o opsegu  i obujmu posla. 

Obilazak trgovina s klijentom


Danas se na tržištu uistinu nudi jako puno artikala i vrlo lako se možemo pogubiti. Dok se nalazimo u trgovini sve nam se čini lijepo i mislimo da bi nam sve odgovaralo. Važno je obratiti pozornost na oblike i teksture te veličinu artikla na koju nikako ne smijemo zaboraviti. Zato smo mi ovdje kako bismo zajednički odabrali lijepe i adekvatne stvari za vaš dom.

200,00kn/sat

Stručno savjetovanje u prostoru koji se uređuje ( Makeover )


Kako bih vam pružila što kvalitetnije konkretno rješenje neophodno je dogovoriti izlazak na objekt koji se uređuje.

Dolazak u prostor, uključuje izlazak na teren pregled objekta, konstatiranje postojećeg stanja (fotografiranje), davanje savjeta i prijedloga te rješavanje nedoumica na licu mjesta. Tijekom dva sata klijent može dobiti niz korisnih prijedloga i savijeta kako što bolje opremiti svoj dom.  Stručno savijetovanje ne uključuje izradu nacrta. 

Savjetovanje ne obuhvaća izradu tlocrta, 3D vizualizaciju.

1 prostorija – 700,00kn/2 sata
Dnevni boravak + blagovaona + kuhinja – 1.800,00kn


Prijedlog/Izrada projekta interijera


Nakon stručnog savjetovanja na objektu možemo nastaviti suradnju i razraditi projektni zadatak.

Na temelju detaljnog razgovora s investitorom o njegovim željama, potrebama i mogućnostima, izrađujem početne verzije. Investitoru prezentiram 2 verzije projekta te nakon dogovora i odabira, izrađuju se konačni nacrti, tlocrti,pogledi za sve prostorije uključene u projekt, popisi i opisi konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije s njihovim šiframa i cijenama, 3D vizualizaciju koja olakšava klijentu da si predoći kako će izgledati prostor u stvarnosti. Klijentu nudimo komplentnu dokumentaciju te naj način mu štedimo vrijeme i novac.

Radi opsežnog zahvata projekta cijena može varirati, nju kreiramo nakon sastanka

"Online" dizajn interijera


Kako imam sve više upita za izradu projekta iz raznih krajeva odlučila sam se za sve popularniji online servis usluge dizajn interijera.

Potrebno je dostaviti tlocrt interijera i nekoliko fotografija ako je ikako moguče. Potrebno je opisati projekni zadatak, odrediti stil uređenja, opisati kakvo uređenje Vam se sviđa, koje boje volite, kome je prostor namijenjen. Na temelju vaših poslanih materijala šaljem vam ponudu. Ukoliko ugovorimo suradnju šaljem vam jedan upitnik za popuniti koji nam olakšava i ubrzava daljnji rad.

Glavne prednosti su da sve funkcionira brzo  i jednostavno, a klijenti ostvaruju uštedu i do 50 posto pošto nema izlazaka na teren.

Cijena ove usluge se kreira nakon dogovora s investitorom i ovisi o opsegu  i obujmu posla. 

Ukoliko želite izradu tlocrta i 3D vizualizacija, usluga se dodatno naplaćuje.


 
NAPOMENA:
* cijene su okvirne i mogu varirati ovisno o slučaju
* Sig dizajn interijera nije u sustavu PDV-a
* u cijenu je uključena vožnja do 20km

Savjetovanje u prostoru koji se uređuje


Dolazak u prostor te savjetovanje u pogledu organizacije prostora, boja za zidove, podnih i zidnih obloga, namještaja, dekoracija i rasvijete.

Na temelju razgovora s investitorom rješenja se prezentiraju kroz kataloge/brošure na licu mjesta ili se naknadno šalju putem e-maila.

Savjetovanje ne obuhvaća izradu tlocrta i 3D vizualizaciju.

1 prostorija - 750,00 HRK                    Dnevni boravak + blagavaonica + kuhinja - 2.100,00