Silvija Kahlina

O meni

"Dom bi trebao biti odraz vaše osobnosti, a ne preslika ideja iz časopisa"Moja priča...


Oduvijek sam voljela ono što je oku ugodno i lijepo. Od najranijih dana voljela sam po stanu premještati stvari, da sam mogla, boje zidova bih mijenjala s svakom izmjenom godišnjeg doba.

Nakon dužeg vremenskog razdoblja, radeći s dekorativnim elementima, bojama, zidnim i podnim oblogama gdje sam pohađala razne edukacije, družila se s dizajnerima interijera, naučila sam slušati ljude prepoznati njihove želje i još mnogo toga.

Rodila se neopisiva želja da uplovim u luku dizajna interijera. Odlučila sam upisati školu Talijansku školu mode i dizajna Callegari te postati dizajner interijera, kako bih svoje dosadašnje znanje i iskustvo zaokružila u jednu cjelinu.

Volim toplinu, osjećaj ugode, volim kada se u nekom prostoru osjećam dobro, odnosno, volim dom. Isto tako želim da se i moji klijenti tako osjećaju, želim im pružiti dom, udobnost, mir, opuštenost, obožavam s njima stvarati njihovu malu oazu mira gdje će nakon napornog i stresnog dana doći i opustiti se u svoje carstvo, biti okruženi lijepim stvarima koje smo zajedno odabrali I stvarali.Volim neutralne tople i harmonične boje, udoban namještaj, finu i kvalitetnu izradu jer to nikada ne izlazi iz mode. Svojim klijentima savjetujem da se ne vode trendovima jer trendovi nisu postojani.

Inspirirajte me. Dajte mi detalje i stvorit ćemo cjelinu. Dopustite mi da Vas inspiriram. Moj pristup je uvijek osoban, kreativan i podređen Vašem savršenom prostoru. Stoga, s velikim entuzijazmom i uzbuđenjem sam spremna zakoračiti s Vama u našu zajedničku dizajnersku pustolovinu!

Vaša,
Silvija Kahlina
dizajnerica interijera